Convocatoria: Técnico/a de protocolo y relaciones institucionales – Consejo General de Arán (Lleida) (Plazo: 22 de mayo de 2022)

Técnico/a de protocolo y relaciones institucionales – Consejo General de Arán (Lleida)

Organismo: Consejo General de Arán (Lleida)

Requisitos:

  • Èster en possession dera titulacion minima exigida, en aquest cas, diplomatura o titulacion universitària de grad o equivalent.
  • Èster en possession deth nivèu C1 de catalan. Cas qu’es aspirants non siguen en possession deth certificat acreditatiu corresponent, eth Tribunau avaluarà mejançant ua pròva aguesti coneishements. 
  • Èster en possession deth nivèu B2 (antic C) d’aranés. Cas qu’es aspirants non siguen en possession deth certificat acreditatiu corresponent, eth Tribunau avaluarà mejançant ua pròva aguesti coneishements. 

Solicitudes:

  • Es sollicituds entà préner part en procès selectiu s’an de presentar, prealabla liquidacion dera taxa corresponenta as drets d’examèn, segons eth modèl normalizat que se facilitarà en Registre generau deth Conselh Generau d’Aran e en https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=8103980001. Es aspirants/es discapacitats/des an de hèr a constar ena sollicitud aguesta condicion, coma tanben es adaptacions que solliciten entara realizacion des pròves.
  • Era presentacion d’instàncies se realizarà en Registre generau deth Conselh Generau d’Aran, o a trauers des mieis qu’establís er article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octobre, deth procediment administratiu comun des administracions publiques. Eth tèrme de presentacion ei de vint (20) dies naturaus a compdar de londeman dera darrèra des publicacions der anonci de referéncia dera convocatòria en DOGC e en BOE.

Plazo de presentación: 22/05/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221