Convocatoria: Bolsa de empleo de Técnico/a de Administración General – Ayto. Benicarló (Castellón) (Plazo: 26 de abril de 2022)

Bolsa de empleo de Técnico/a de Administración General – Ayto. Benicarló (Castellón)


Organismo: Ayto. Benicarló (Castellón)

Requisitos:

Estar en possessió d’alguna de les següents titulacions acadèmiques (o titulacions equivalents), o complir amb les condicions per a la seua obtenció en la data en que finalitze el termini de presentació d’instàncies: Llicenciatura/Grau en Dret, Ciències Polítiques i de l’Administració i Grau en Gestió i Administració Pública

Solicitudes:

Les sol·licituds per a prendre part en aquesta convocatòria es dirigiran a la Presidència de l’Organisme autònom de Centres Socials Especialitzats, conforme al model general (núm. 3 i 3.1) de l’Organisme autònom, i es presentaran de manera presencial o telemàtica (a través de la seu electrònica), en el Registre de l’Ajuntament de Benicarló o de l’Organisme autònom (de forma presencial), o en qualsevol de les formes establertes en la Llei 39/15 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

https://benicarlo.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=18201 

Plazo de presentación: 26/04/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)


Bases:

Bases y convocatoria

Más información

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221