Convocatoria: Técnico/a de Igualdad y Juventud – Ayto. Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona) (Plazo: 5 de mayo de 2022)

Técnico/a de Igualdad y Juventud – Ayto. Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona)

Organismo: Ayto. Sant Andreu de Llavaneres (Barcelona)

Requisitos:

Estar en possessió de la titulació de Grau universitari o Diplomatura universitària o equivalent, en la branca de les ciències socials i jurídiques i estar en condicions de tenir l’acreditació corresponent en la data de finalització de presentació de les sol·licituds. En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s’haurà d’acreditar la corresponent homologació

Acreditar coneixements de nivell de suficiència de català del nivell C1 del Marc Europeu comú de referència (MECR) segons el que estableix el Decret 161/2002, d’11 de juny. Si no es poden acreditar aquests coneixements, es valoraran a partir d’una prova específica de llengua catalana.

Haver satisfet la taxa d’inscripció per la categoria corresponent. Aquests drets d’examen tenen un import de 30,00 euros. 

Solicitudes:

En cas de presentació telemàtica de la sol·licitud, caldrà clicar l’opció “Pagament en línia” del tràmit específic de participació al procés de selecció, a través de la qual s’accedirà a la passarel·la de pagament.

En cas de presentació presencial del tràmit específic de participació al procés de selecció, el pagament es podrà fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Llavaneres (plaça de la vila, 1). El resguard del pagament s’annexarà a la sol·licitud.  

Plazo de presentación: 05/05/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Bases

Convocatoria

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221