Convocatoria: Técnico/a de Administración General – Ayto. Cabrils (Barcelona) (Plazo: 24 de abril de 2022)

Técnico/a de Administración General – Ayto. Cabrils (Barcelona)

Organismo: Ayto. Cabrils (Barcelona)

Requisitos:

Estar en possessió del títol de llicenciat/da o Grau universitari en Dret, Ciències Polítiques i de l’Administració, Economia, Administració i Direcció d’Empreses o equivalent. En cas d’accedir mitjançant un títol equivalent als exigits, haurà d’acreditar-se mitjançant la certificació expedida pel Ministeri d’Educació que ho acrediti i estar en condicions de tenir l’acreditació corresponent en la data que acaba el termini de presentació de sol·licituds per a prendre part a les proves selectives

Acreditar coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1) de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

Solicitudes:
Les sol·licituds per a prendre part en aquesta convocatòria s’han d’adreçar a l’Ajuntament de Cabrils, s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Cabrils, ubicat a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (c/ Domènec Carles, 1), o bé, de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament si es disposa de qualsevol dels mitjans d’identificació requerits.

Plazo de presentación: 24/04/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Bases

Convocatoria

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221