Convocatoria: Técnico/a de Promoción Económica (solo cc políticas) – Ayto. Algemesí (Valencia) (Plazo: 21 de abril de 2022)

Técnico/a de Promoción Económica (solo cc políticas) – Ayto. Algemesí (Valencia)

Organismo: Ayto. Algemesí (Valencia)

Requisitos:

Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents o equivalents:

Grau en ADE

Grau en economia

Grau en ciències polítiques i gestió pública

Grau en dret.

Grau en ciències del treball

Grau en relacions laborals i RRHH

Estar en possessió del Certificat de Grau elemental de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Solicitudes:

El pagament de l’autoliquidació es podrà efectuar de les següents formes:

A través de la seu electrònica de l’Ajuntament https://sede.algemesi.es, en l’apartat pagament de rebuts. Per utilitzar aquest servei serà necessari disposar d’un certificat digital.

Si la sol·licitud es presenta de forma presencial podrà efectuar-se el pagament de les taxes mitjançant targeta de crèdit en el Departament d’Informació i Atenció Local (DIAL).

Cas de no disposar de certificat digital, ni poder personar-se en el DIAL de l’Ajuntament, caldrà enviar un correu electrònic a la següent adreça: tresoreria@algemesi.net adjuntant còpia escanejada del Document Nacional d’Identitat i informant a quines places/llocs/borses desitja presentar-se. Els serveis municipals confeccionaran l’oportuna autoliquidació i l’enviaran a l’adreça de correu mitjançant la qual s’ha fet la sol·licitud. Igualment en el document adjunt s’informarà dels llocs i formes d’efectuar el pagament de l’autoliquidació.

Plazo de presentación: 21/04/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases
Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221