Convocatoria: Varias vacantes – Ayto. Cervelló (Barcelona) (Plazo: 7 de abril de 2022)

Varias vacantes – Ayto. Cervelló (Barcelona)

Organismo: Ayto. Cervelló (Barcelona)

Requisitos:

Estar en possessió de la titulació de diplomatura o grau universitari. En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s’haurà d’acreditar la corresponent homologació.

Disposar del coneixement adequat, oral i escrit, de la llengua catalana, i en concret, amb el nivell de suficiència (nivell C1)

Solicitudes:

Les persones que desitgin prendre part en el procés de selecció hauran de presentar una instància segons model normalitzat que estarà disponible a la pàgina web de l’Ajuntament a través dels mitjans descrits a l’article 16.4 de la Llei 39/2015, essent els següents:

En el registre electrònic de l’Ajuntament o en el registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l’article 2.1 de la Llei 39/2015.

De manera presencial, a les oficines de registre de l’Ajuntament de Cervelló, al carrer Major, 146- 148 (Oficina d’Atenció al Ciutadà), en horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres i els dijous de 17 a 20 hores (consultar horaris en dies especials)

A les oficines de Correus.

A les representacions diplomàtiques o oficines consulars d’Espanya a l’estranger.

A les oficines d’assistència en matèria de registres. En el cas que s’opti per presentar la sol·licitud en altres registres públics habilitats diferents al propi de l’Ajuntament de Cervelló o a les oficines de Correus, s’haurà de trametre via correu electrònic a l’adreça crvl.rrhh@cervello.cat el mateix dia, còpia de la sol·licitud degudament registrada o segellada.  

Plazo de presentación: 07/04/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221