Convocatoria: Técnico/a Superior de Administración General (2 vacantes) – Red Local de Municipios Gerundenses de la Diputación de Girona (Plazo: 21 de febrero de 2022)

Técnico/a Superior de Administración General (2 vacantes) – Red Local de Municipios Gerundenses de la Diputación de Girona


Organismo: Red Local de Municipios Gerundenses de la Diputación de Girona

Requisitos:

Titulació necessària : grau o llicenciatura en dret, ciències polítiques, ciències econòmiques i les que siguin equivalents a efectes professionals a aquestes.

Acreditar coneixements de llengua catalana de nivell C1 (nivell de suficiència de català) de la Direcció de Política Lingüística, o equivalent. 

Solicitudes:

Els qui desitgin prendre part en el procés selectiu han de formalitzar la sol·licitud en el model normalitzat esmentat, que està disponible a la seu electrònica de XALOC a l’adreça https://seu.xalocgirona.cat/seu-electronica.

Els qui desitgin prendre part en el procés selectiu han de formalitzar la sol·licitud en el model normalitzat esmentat, que està disponible a la seu electrònica de XALOC a l’adreça https://seu.xalocgirona.cat/seu-electronica, a l’apartat Oferta de Treball.

Els aspirants hauran d’indicar necessàriament en la seva sol·licitud, en l’apartat “Dades de la convocatòria. Plaça convocada”: (convocatòria 2022/05_tècnic A1_torn lliure). 

Plazo de presentación: 21/02/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221