Convocatoria: Técnico/a superior de administración general – Ayto. Sentmenat (Barcelona) (Plazo: 8 de enero de 2022)

Técnico/a superior de administración general – Ayto. Sentmenat (Barcelona)

Organismo: Ayto. Sentmenat (Barcelona)

Requisitos:

  • Estar en possessió de la titulació de llicenciat o graduat, segons el que es preveu en el text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat públic, aprovada por el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, per a l’ingrés en els cossos o escales classificats en el subgrup A1. 
  • Acreditar coneixements de suficiència de la llengua catalana (nivell C1) o superació de prova de nivell. 

Solicitudes:

Aquest tràmit es podrà formalitzar electrònicament a través de la pàgina Tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Sentmenat.

També es podrà presentar presencialment sol·licitant cita prèvia al Registre General de l’Ajuntament de Sentmenat el corresponent formulari degudament emplenat i signat al Registre General de l’Ajuntament de Sentmenat al Registre General de l’Ajuntament de Sentmenat (Telèfon 937153030 o sentmenat@sentmenat.cat).

Plazo de presentación: 08/01/2022 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Bases

Convocatoria

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221