Convocatoria: Técnico de Administración General – Ayuntamiento de Matadepera (Barcelona) (Plazo: 12 de octubre de 2021)

Técnico de Administración General – Ayuntamiento de Matadepera (Barcelona)

Organismo: Ayto Matadepera (Barcelona)

Requisitos:

Estar en possessió o en condicions d’obtenir el títol acadèmic de Llicenciat en dret , llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració , Llicenciat en Administració i direcció d’empreses , Llicenciat en Economia , Llicenciat en ciències Actuarials i financeres, Llicenciat en sociologia o el Títol de grau equivalent als anteriors o qualsevol altre grau .

Llengua catalana: Els/les aspirants admesos/es en el procés selectiu hauran d’ estar en possessió del certificat de nivell C1 de català o equivalent. En el cas de no acreditació del nivell de català exigit els aspirants hauran de realitzar l’exercici tercer previst a la base setena.

Solicitudes:

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar dins el termini improrrogable de 20 dies hàbils, a comptar des del següent al de la darrera publicació oficial, que serà en el BOE, i s’han de formalitzar en un model oficial i normalitzat que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. https://bpm.matadepera.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=243

Les sol·licituds es podran trametre per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les sol·licituds que es presentin a través de les oficines de correus, es lliuraran a aquelles dependències, abans del termini de presentació de sol·licituds, en sobre obert, per ser datades i segellades pel personal funcionari de correus abans de la seva certificació. Només així s’entendrà que van tenir la seva entrada el dia de la seva presentació en correus.


Plazo de presentación: 12/10/2021(Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221