Convocatoria: Técnico/a de Administración General (Servicios Económicos) – Ayto. Palau-solità i Plegamans (Barcelona) (Plazo: 14 de marzo de 2021)

Técnico/a de Administración General (Servicios Económicos) – Ayto. Palau-solità i Plegamans (Barcelona)

Organismo: Ayto. Palau-solità i Plegamans (Barcelona)

Requisitos:

a) Estar en possessió del títol de Graduat/da o Llicenciat/da en administració i direcció d’empreses, ciències econòmiques, dret, ciències polítiques, graduat/da en Gestió d’Administració Pública, en comptabilitat i finances o estar en condicions d’obtenir-lo (és a dir, estar en possessió de document acreditatiu d’haver abonat la taxa per a l’expedició del títol corresponent) en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. En cas de titulacions obtingudes a l’estranger hauran d’acompanyar-se de l’ordre ministerial del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de l’homologació i consolidació de títols i estudis estrangers.

b) Disposar, com a mínim, del nivell de suficiència de català (C1), acreditat per la Junta de Normalització Lingüística o òrgan equivalent. Les persones aspirants que no disposin de l’esmentat certificat hauran d’efectuar la prova d’aptitud de català en el procés de selecció.

c) Estar en possessió del permís de conduir B.

Solicitudes:

A través de


Plazo de presentación: Hasta 14/03/2021(Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221