Convocatoria: 3 plazas de Titulado Superior (para CC. Políticas, Sociología, o GAP) – Ayto. L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) (Plazo: 18 de enero de 2021)

3 plazas de Titulado Superior (para CC. Políticas, Sociología, o GAP) – Ayto. L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Organismo: Ayto. L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Requisitos:

Estar en possessió del títol de Llicenciat/da o Grau en Sociologia, Ciències Polítiques i de l’Administració, Gestió i Administració Pública, Estadística o Geografia.   

Tenir el nivell de suficiència de català, nivell C1.

Solicitudes:

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud per participar al procés a la Seu Electrònica d’aquest ajuntament (Selecció de Personal), https://seuelectronica.lh.cat/seleccio, en el termini de vint dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Caldrà identificarse amb certificat digital o amb identificació IDCAT. Els certificats digitals acceptats poden consultarse a

https://seuelectronica.lh.cat/certificats. 

Plazo de presentación: Hasta 18/01/2021(Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221