Convocatoria: Técnico/a de Administración General – Ayto. Alella (Barcelona) (Plazo: 14 de diciembre de 2020)

Técnico/a de Administración General – Ayto. Alella (Barcelona)

Organismo: Ayto. Alella (Barcelona) 

Requisitos:

Està en possessió del títol de llicenciatura o grau en Dret o Ciències Polítiques.

Nivell de suficiència de la llengua catalana 

Solicitudes:

 Les persones aspirants que desitgin prendre part en el concurs oposició han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la Plaça de l’Ajuntament, núm. 1, una sol·licitud en el model oficial i normalitzat que es facilitarà gratuïtament a les dependències municipals i a la pàgina web http://www.alella.cat/tramits, adreçada al President de la Corporació, també de la forma prevista al que disposa l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sense perjudici dels altres mitjans previstos a la norma.

En el cas que s’opti per alguna de les opcions previstes a l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, caldrà trametre via correu electrònic (alella.rrhh@alella.cat) una còpia de la sol·licitud degudament registrada o una còpia del rebut d’aquest registre.

Plazo de presentación:

Hasta 14/12/2020(Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221