Convocatoria: Técnico/a Superior de Administración General (2 plazas) – Ayto. Vic (Barcelona) (Plazo: 9 de diciembre de 2020)

Técnico/a Superior de Administración General (2 plazas) – Ayto. Vic (Barcelona)

Organismo: Ayto. Vic (Barcelona)

Requisitos:

 Titulació: Tenir la titulació de Llicenciat en Dret, en Ciències Polítiques, Econòmiques o Empresarials, Intendent Mercantil o Actuari, o estudis equivalents

Solicitudes:

Els models de sol·licituds són a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció

Ciutadana de l’Ajuntament i també es poden obtenir en la pàgina web municipal (http://www.seuelectronica.vic.cat). Presencialment a:

OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA

Pl. Major, 1 – 08500 VIC

OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA

C/ Virrei Avilés, 34 – 08500 VIC

També es podrà presentar pels mitjans que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Telemàticament a:

El web www.vic.cat, on caldrà omplir el formulari web a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vic, web: https://seuelectronica.vic.cat , i adjuntar la documentació sol·licitada en format PDF o escanejada en blanc i negre i amb una resolució de 200X200 punts per polzada.

Plazo de presentación: Hasta 09/12/2020(Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Convocatoria

Bases

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221