Convocatoria: Técnico de Administración General – Ayto. Xeraco (Valencia) AMPLIACIÓN PLAZO (Plazo: 4 de noviembre de 2020)

Técnico de Administración General – Ayto. Xeraco (Valencia) AMPLIACIÓN PLAZO

Organismo: Ayto. Xeraco (Valencia)

Requisitos:

Estar en possessió d’algun dels següents títols: Llicenciatura o Grau en Dret, Ciències Polítiques, Ciències Econòmiques o Empresarials, Ciències del Treball, Administració i Direcció d’Empreses, Administració Pública, o equivalents.

Solicitudes:

Les instàncies és dirigiran a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Xeraco i s’han de presentar en la forma que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú dels Administracions Públiques, en el termini de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la present convocatòria en el Butlletí oficial de la Província de València.

A tal efecte es podrà utilitzar el tràmit extern específic que es pose a disposició en la seu electrònica integrada en el portal web municipal (www.xeraco.es) per a la seua presentació en el registre electrònic de l’Ajuntament, o bé la instància model que es pose disposició en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, per a la presentació presencial (sempre que no estiga suspesa esta modalitat per restriccions derivades del COVID-19)

Plazo de presentación: 04/11/2020 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Bases

convocatoria

Modificación de bases y convocatoria

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221