Convocatoria: Técnico/a de Administración General – Ayto. La Torre de Capdella (Lleida) (Plazo: 22 de octubre de 2020)

Técnico/a de Administración General – Ayto. La Torre de Capdella (Lleida)

Organismo: Ayto. La Torre de Capdella (Lleida)

Requisitos:

Graduat o Llicenciat en dret, Ciències Polítiques i de l’Administració, Sociologia, Geografia, Història, Econòmiques i/o Administració i Direcció d’Empreses

Solicitudes:

Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una sol·licitud adreçadaa l’alcalde de l’Ajuntament de la Torre de Capdella, segons model normalitzat que estarà a disposició de lespersones interessades a la pàgina web (www.torredecapdella.org).

La presentació de sol·licituds podrà realitzar-se en el Registre General de l’Ajuntament (plaça de l’Ajuntament, 1, 25515 La Torre de Capdella), o en qualsevol altre dels llocs assenyalats en l’article 16.4 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Plazo de presentación: 22/10/2020 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Bases

Convocatoria

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221