Convocatoria: Técnico/a de Juventud – Ayto. l’ Alcora (Castellón) (Plazo: 13 de agosto de 2020)

Técnico/a de Juventud – Ayto. l’ Alcora (Castellón)

Organismo: Ayto. l’ Alcora (Castellón)

Requisitos:

Titulació universitària superior avalada per 3 anys d’experiència de treball en l’àmbit de joventut i formació específica de polítiques integrals de joventut, o complides les condicions per a obtenir-lo en la data de finalització del termini de presentació de sol.licituds.

Solicitudes:

Les instàncies es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament (carrer San Francisco 5 de l’Alcora) o en qualsevol de les formes que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, dins del termini de 10 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. En cas de no presentar-la en el registre general de l’Ajuntament, es remetrà la còpia de la instància a la direcció de correu electrònic rrhh@alcora.org

Plazo de presentación: 13/08/2020 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221