Convocatoria: Técnicos/as de Administración General – Diputación Valencia (Plazo: 1 de abril de 2020)

Técnicos/as de Administración General – Diputación Valencia

437_valencia

Organismo: Diputación de Valencia
Requisitos:
Estar en possessió del títol de llicenciat en Dret, Ciències Polítiques, Econòmiques, Empresarials, Intendent Mercantil o Actuari o títol de Grau o equivalent que corresponga, conforme al sistema vigent de titulacions quan així quede acreditat per l’administració educativa competent

Solicitudes:
La sol·licitud per a prendre part en el present procés haurà d’omplirse preferentment per mitjans telemàtics, a través del tràmit que es troba en la pàgina web, www.dival.es/personal. Una vegada omplida, haurà de ser impresa, signada i presentada en format paper en el termini fixat a aquest efecte i en els llocs descrits en el paràgraf anterior. Les sol·licituds generades telemàticament i que no siguen presentades en els llocs i les maneres prevists no conferiran cap dret per al sol·licitant

Plazo de presentación: 01/04/2020 (Susceptible a error decálculo, comprobar siempre)

Bases:

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221