Convocatoria: Técnico/a superior de prevención de riesgos laborales (perfil higiene industrial) – Universitat de València (Plazo: 5 de marzo de 2020)

Técnico/a superior de prevención de riesgos laborales (perfil higiene industrial) – Universitat de València

 395_IMOIMEIM
Organismo: Universitat de València
Requisitos:
Titulació acadèmica: Títol de doctor o doctora, llicenciatura, enginyeria superior, arquitectura superior, o titulació equivalent.

 

Coneixement de valencià: Nivell mitjà (C1).

Altres requisits: Posseir estudis formatius de tècnic superior en prevenció de riscos laborals (homologats per la conselleria o el ministeri) de la especialitat d’higiene industrial.

En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, la persona haurà d’estar en possessió de la credencial que acredita la seua homologació.

Solicitudes:
Qui desitge prendre part en estes proves selectives ho haurà de fer constar en la sol·licitud que es troba en esta convocatòria com annex VI. També es podrà accedir a una còpia de la sol-licitud esmentada a través de la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS), l’adreça de la qual és https://www.uv.es/pas

Plazo de presentación: 05/03/2020 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)
Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221