Convocatoria: Técnico/a de Administración General – Ayuntamiento de Berga (Barcelona) (Plazo: 21 de enero de 2020)

Técnico/a de Administración General – Ayuntamiento de Berga (Barcelona)

198_logo-vector-ajuntament-de-berga-monocromo (1)

 

Organismo: Ayuntamiento de Berga (Barcelona)

Requisitos:

Estar en possessió del títol deLlicenciatura Universitària, Grau o títol universitari equivalent

Solicitudes:

Els/les aspirants que desitginprendre part en el procés selectiu han de presentar telemàticament al Registred’Entrada de l’Ajuntament de Berga a través de la seu electrònica, o bépresencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Plaça St. Pere, 1), unasol·licitud en un model oficial i normalitzat per participar als processosselectius que es pot descarregar de la pàgina web municipal (http://www.berga.cat) i que també es facilitaràgratuïtament a les dependències municipals, de conformitat amb el que disposal’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiucomú de les Administracions Públiques (des d’ara LPAC), sens perjudici delsaltres mitjans previstos a la norma.

En els casos en que les sol·licitudsno es presentin directament al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament deBerga, ja sigui de manera telemàtica o presencial, l’aspirant haurà d’enviar correuelectrònic a rh@ajberga.cat adjuntant justificació d’haver presentat la sol·licitud al’oficina de correus o a l’organisme oficial que procedeixi.

Plazo de presentación: 21/01/2020 (Susceptible a error de cálculo, comprobar siempre)

Bases:

Bases

Convocatoria: BOE Nº 304

Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221