Convocatoria: 6 plazas de Técnico/a de Gestión – Diputación de Girona (Red Local de Municipios) (Plazo: 2 de diciembre de 2019)

6 plazas de Técnico/a de Gestión – Diputación de Girona (Red Local de Municipios)

88_griona
Organismo: Diputacion de Girona
Requisitos:
Grau o Diplomatura en Dret, Història, Història de l art, Humanitats, Informació i Documentació, ciències polítiques i de l administració, sociologia, administració i direcció d empreses, economia, gestió pública, ciències empresarials o equivalent.

Solicitudes:
Les sol·licituds de participació es presentaran mitjançant un model normalitzat, disponible a la seu electrònica de l organisme (apartat Oferta de treball). La presentació de les sol·licituds de participació es farà per qualsevol dels mitjans que preveu la Llei 39/2015, d 1 d octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques: presencial en el Registre General de XALOC (Gran Via de Jaume I, 39 de Girona), en hores d atenció al públic (de 9 a 14 hores), seu electrònica, correu administratiu…
Comentarios:
Atender a los requisitos de cada plaza
Plazo de presentación: 02/12/2019
Si te presentas a esta convocatoria y consigues este empleo infórmanos para llevar un control de la utilidad de este servicio: ¡GRACIAS!

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221