Convocatoria: Director Ejecutivo – La Valeta (Malta) – La Oficina Europea de Apoyo al Asilo (Plazo: 21 de septiembre)

Director Ejecutivo – La Valeta (Malta) – La Oficina Europea de Apoyo al Asilo

 Organismo: La Oficina Europea de Apoyo al Asilo

Requisitos:

 

  • Títol o diploma universitari: els candidats han de tindre:

 

  • Un nivell de formació corresponent a estudis universitaris complets, acreditats per un títol, quan la durada normal de l’ensenyament universitari siga de 4 anys o més;

 

  • O bé un nivell de formació corresponent a estudis universitaris complets acreditats per un títol i una experiència professional apropiada d’1 any com a mínim, quan la durada normal de l’ensenyament universitari siga d’almenys 3 anys (aquesta experiència professional d’un any no es podrà incloure en l’experiència professional postuniversitària que s’exigeix a continuació).

 

  • Experiència professional: les persones candidates han de tindre almenys 15 anys d’experiència postuniversitària a un nivell al qual donen accés les qualificacions esmentades anteriorment. Almenys 5 anys d’aquesta experiència professional han d’haver-se adquirit en l’àmbit rellevant per al mandat de l’Agència, en particular en l’àmbit de la migració o l’asil.

 

  • Experiència en matèria de gestió: almenys 5 anys de l’experiència professional postuniversitària han d’haver-se obtingut en un càrrec d’alta direcció (3) en un àmbit relacionat amb el present lloc, idealment en l’àmbit de la migració o l’asil.

 

  • Llengües: les persones candidates han de tindre un coneixement profund d’una de les llengües oficials de la Unió Europea (4) i un coneixement satisfactori d’una altra d’aquestes. Durant l’entrevista o les entrevistes, els tribunals de selecció comprovaran si els candidats compleixen el requisit d’un coneixement satisfactori d’una altra llengua oficial de la UE. Aquesta comprovació pot incloure la realització de (part de) l’entrevista en aquesta altra llengua.

 

  • Límit d’edat: els candidats han de poder completar, en la data límit per a la presentació de candidatures, el mandat complet de cinc anys abans d’arribar a l’edat de jubilació. Per al personal temporal de la Unió Europea, l’edat de jubilació es produeix al final del mes en què la persona compleix 66 anys (vegeu l’article 47 del règim aplicable als altres agents de la Unió Europea [5]).

 

 

Solicitudes:  

Si voleu presentar la vostra candidatura, heu d’inscriure-vos a través d’Internet en el següent lloc web i seguir les instruccions de les diferents etapes del procediment:

https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/

 

Plazo Estimado de Presentación: 21/09/2018

Bases

Convocatoria

 

0 Comentarios

No hay comentarios aún

Puedes ser el primero para comentar esta entrada

Deja un comentario


Warning: Illegal string offset 'rules' in /srv/vhost/copyscyl.org/home/html/wp-content/themes/goodstart-theme/functions/filters.php on line 221